Home Nieuws Projecten Contact Aanmelden


IBM Business partner

Wie zijn wij?

Welkom op de website van Abbrevia.
Abbrevia ontwikkelt applicaties, implementeert en beheert software gebaseerd op het Lotus software platform van IBM.
Wij geven u advies op maat.


Social business client for improving workforce productivity, get Social, do Business


Waarom IBM Notes Software

Binnen elk bedrijf is communicatie en samenwerking belangrijk. Lotus software is ontwikkeld om samenwerking naar een hoger niveau te brengen door de communicatie methodes te optimaliseren. Efficiëntie, productiviteit en veiligheid staan voorop. Lotus software is een veelzijdig mail- en samenwerkingsplatform. Op het vlak van e-mail, agenda, to-do lijsten en planners is Lotus software te vergelijken met Microsoft Outlook / Exchange, echter heeft Lotus veel meer toepassingen en is daarnaast de veiligste oplossing wat de markt te bieden heeft.


De juiste IBM Notes Software voor u?

Binnen het IBM Notes software programma zijn verschillende producten waaruit een keuze gemaakt kan worden. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld een mailfunctionaliteit opzetten, een website genereren (mogelijk in intranet, internet en/of extranet), koppelingen met uw backend systeem (LEI) realiseren, online communiceren met collega's met SameTime, online documenten beheren met Quickr, maar ook zijn er mogelijkheden voor maatwerk toepassingen.

U kunt, naar uw behoefte, een keuze maken uit één of meerdere producten. Lotus Software kan voor u op maat gemaakt worden.


Wat kunnen wij voor u doen

 

Geïnteresseerd?

U kunt ons bereiken via e-mail.